jultider=stresstider


Återigen har jag lyckats skjuta upp all julklappstillverkning, alla julklappsinköp och julpyssel till dessa få, kvarvarande veckor innan jul. Bestämde mig för länge sedan vad jag skulle pyssla ihop till släkt o vänner i julklapp men nu är ju frågan om man hinner. Vad det blir får ni se efter jul.

Sydde två grön/rosa kjolar igår som inte alls är juliga, men älskar tyget så jag struntar faktiskt i det….man kan ju inte gå klädd i tråkiga färger bara för att det är grått och trist ute! En enkel klänning i tyget fick oxå se dagens ljus (eller mörker).

055056

För att “jula” till det lite har en riktig jul-omlottis sytts oxå.

057

Å så har jag provat på att göra ett eget smycke. Det var ju inte så lätt som jag hade tänkt mig….jag blir alldeles för ivrig när jag håller på och då blir det inte alls så rakt som förhoppningen var. Men detta var trots allt första smycket så gör jag fler så kanske de blir bättre. På denna står det “Amor vincit omnia” på den stora och mina barns namn på de små. Haha, förtydligar eftersom jag inte lyckas fota dem. Hur får ni fina bilder av era smycken??

059

Tack o hej!

  1. #1 by Polkahjerte on December 16th, 2009

    Knallfint grønt stoff! Likte spesielt godt kombinasjonen med rosa.

  2. #2 by gosi on January 24th, 2010

    Jättefint smycke! Håller med, det är inte helt lätt att få det rakt…men det blir ju lite extra charmigt tycker jag. När jag fotar mina smycken så brukar jag ta utan blixt och ändra inställning till svart/vitt. Prova och se, det blänker inte lika mycket då.

(will not be published)

  1. No trackbacks yet.