o så ännu fler!


Förra helgen var min bror med sin familj hemma hos oss. När han fick syn på några av de mössor jag tryckt och sytt blev han sugen på att beställa en bunt mössor med tryck till honom och hans träningskompisar i Crossfit. Han hjälpte till med att skapa trycket och med själva  tryckeriet. Sen har jag suttit och sytt mössorna under några kvällar denna vecka. Nu, eller alldeles nyligen, blev jag klar med strykning av sista mössan…JIPPIII!! Nu hoppas jag bara att alla Crossfitare i stán kommer att bli varma om huvudet  i dessa.

003006023

hejdå!

  1. #1 by Hello on November 2nd, 2009

    Vilken enormt imponerande mängd mössor! Tur att du hade hjälp med trycket!

  2. #2 by Nancy on February 23rd, 2010

    Hej! Jag undrar om du säljer mössor? (vita och svarta) Jag skulle behöva köpa ett X:antal men det är lite svårt och hitta någon “bra” butik som säljer de eller sajt. Kan man beställa av dig? Pris/st ? och vad är det för storlekar?

    /Nancy

(will not be published)

  1. No trackbacks yet.