Archive for December, 2009

Äntligen snö!

Åh vad härligt med snön….den kom lagom till julledigheten som började i måndags för våran del. Vi har passat på att leka i snön nu innan den smälter bort.

En liten klänning har jag sytt, den var lite liten för dottern men hon ville ändå gärna gärna modella i den.
019024

Klänningen är allt annat än julig men den får mig att drömma om våren. Tiden går ju så otroligt fort så snart är det väl vår igen!

3 Comments

jultider=stresstider

Återigen har jag lyckats skjuta upp all julklappstillverkning, alla julklappsinköp och julpyssel till dessa få, kvarvarande veckor innan jul. Bestämde mig för länge sedan vad jag skulle pyssla ihop till släkt o vänner i julklapp men nu är ju frågan om man hinner. Vad det blir får ni se efter jul.

Sydde två grön/rosa kjolar igår som inte alls är juliga, men älskar tyget så jag struntar faktiskt i det….man kan ju inte gå klädd i tråkiga färger bara för att det är grått och trist ute! En enkel klänning i tyget fick oxå se dagens ljus (eller mörker).

055056

För att “jula” till det lite har en riktig jul-omlottis sytts oxå.

057

Å så har jag provat på att göra ett eget smycke. Det var ju inte så lätt som jag hade tänkt mig….jag blir alldeles för ivrig när jag håller på och då blir det inte alls så rakt som förhoppningen var. Men detta var trots allt första smycket så gör jag fler så kanske de blir bättre. På denna står det “Amor vincit omnia” på den stora och mina barns namn på de små. Haha, förtydligar eftersom jag inte lyckas fota dem. Hur får ni fina bilder av era smycken??

059

Tack o hej!

2 Comments