Archive for November, 2009

Kyla

Jaha, då var kylan här då. Skulle ut och springa men klarade inte av blåsten….helt otroligt kallt var det idag, nu vill jag ha vår och sommar igen. Tyvärr får man nog bara ta och gilla läget, det går inte att komma ifrån mörkret och kylan.
Min dotter har länge enbart klätt sig i klänningar och leggings (helst sådana som är köpta, absolut inte sådana som jag sytt :( ), men nu äntligen vill hon ha byxor på sig och då gärna velour-muddisar. Alltså, dags att sätta igång och sy sådana i alla olika färger….lite sköna tunikor och tröjor måste förstås oxå knåpas ihop.
Här kommer bilder på en omlott-tunika i samma modell som sist och ett par muddisar, dessa är dock inte till dottern.
004003

7 Comments

Borrelia

usch, dottern har fått borrelia. Nu har hon börjat äta penicillin så snart är det väl bra igen. Idag har hon varit hemma med mig vilket resulterade i lite shopping….och vilken tur vi hade….det var ju REA:)
Hon fick även hänga med på ett “reflektionsmöte” med tidigare kurskamrater.
Dotterns klänning på bilden är ett gammalt UFO som äntligen blev klar igår. Sen lägger jag in en bild på två mössor och ett par sköna velourbyxor i den härliga, prickiga velouren.
005010009

3 Comments

Det är otroligt lätt att fastna i att bara sy en och samma sak under en tidsperiod….som ni förstår så har det blivit mycket mössor på senaste tiden. Dels har det blivit många mössor eftersom det är kul att trycka när man snabbt får ett resultat (en mössa sys ju rätt fort), men sen är det ju även praktiska under denna årstid ;) .

Av dessa anledningar  har jag återigen lyckats knåpa ihop ett nytt tryck och nya mössor. Riktiga höstmössor blev det, med fallande löv och allt.

höstmössor

Tog mig ur möss-träsket en stund och sydde en velourtunika och en i trikå också.

004005

hej så länge

3 Comments

o så ännu fler!

Förra helgen var min bror med sin familj hemma hos oss. När han fick syn på några av de mössor jag tryckt och sytt blev han sugen på att beställa en bunt mössor med tryck till honom och hans träningskompisar i Crossfit. Han hjälpte till med att skapa trycket och med själva  tryckeriet. Sen har jag suttit och sytt mössorna under några kvällar denna vecka. Nu, eller alldeles nyligen, blev jag klar med strykning av sista mössan…JIPPIII!! Nu hoppas jag bara att alla Crossfitare i stán kommer att bli varma om huvudet  i dessa.

003006023

hejdå!

2 Comments