Archive for June, 2009

Två kimonos

Omlottisar som passar även killar kanske skulle kunna se ut ungefär så här

kimono2 (2)kimono1

Den första är nysydd medan den andra har legat o väntat på att bli fotad i snart ett år. Omlottisarna har varit sperfekta plagg i värmen nu eftersom de är svala och skyddar lite för solen. Tyckte att ett alternativ måste finnas för grabsen med.

Här kommer en bild på en klänning oxå som är ett resultat av min tygrensning inför loppis-shoppingen.

Klänning

2 Comments

Sommar och sol

det är helt fantastiskt att sommaren är här och att solen skiner på oss. Det har blivit en hel del häng på stranden där vi badat och njutit….o ätit vattenmelon i enorma mängder.

tre omlottisar som legat o väntat på att bli klara, o igår lyckades jag sy dem klart.

omlottisar

Måste ju även visa en bild på denna omlottis som dottern nu använt i några veckor. Hon gillar den, o då blir man ju så glad.

sötHa en bra dag!

1 Comment

Ny blogg!

jahapp, då hade man en ny blogg då…kul! Tack till min kära lillebror som hjälpt mig!!

Har sytt en omlottis..återigen, och så en klänning med lite roliga tyger. Som många andra sybloggare så inser man ibland att ens tyg-förråd är överfulla och därför behövs en liten rensning. Att kasta tyger är såklart uteslutet, istället har jag lovat mig själv att inte köpa mer tyg, snedslå, eller mudd innan jag får plats med det i gömmorna. Detta har bl.a resulterat i dessa två plagg, och en hel del annat oxå som kanske visas senare. Nu ska här rensas så att gömmorna är tömda inför alla härliga loppisar som väntar på att bli besökta.

grön omlottisprick-klänning

GLAD MIDSOMMAR på er alla!!!

7 Comments

Har sytt igen!

Har inte blivit mycket sytt de senaste månaderna, men nu har barnen och jag sommarlov vilket har resulterat i en hel massa alster. Har fortfarande ingen ny kamera, utan försöker fota lite med kameran som har en trasig display vilket inte brukar bli så bra. Har iaf lyckats ta några kort vilket bara det är ett framsteg :-)
Bloggar har jag inte läst på länge men kikade in på alla fina, inspirerande bloggar idag och jag säger bara WOW! helt otroligt vad folk hinner med och vad fina grejer sen då.
Ibland frågar folk mig hur jag hinner med allt (vilket ni förstås oxå får höra!), plugg, jobb, barn, att sy, träna och diverse andra sysslor. Jag brukar rycka på axlarna och vara lite stolt sådär inombords men säga något i stil med att : äsch, det är väl inte så mkt!
Efter att jag inte sytt på länge men ändå haft mer att göra än någonsin till att nu börja sy igen så förstår jag vart jag tagit tid ifrån till detta tidigare….nämligen STÄDNING. De senaste dagarna har jag inte lyckats att varken tvätta, diska eller städa någon gång…..vilken tur att man har en fin sambo som gör sitt bästa för att vi inte ska bo i en svinstia.
Nästa gång någon frågar hur jag hinner med allt så vet jag vad jag ska svara: Det gör jag inte!

3 Comments