Archive for March, 2009

Drömmer om sommaren

Jag fortsätter att drömma om sommaren. Solskenet som når mig när jag sitter vid datorn och försöker göra skoluppgifter får mig att tro att sommaren inte alls är långt borta, och när man känner så då kan man inte hålla sig från att sy shorts. Ok, inser att det är några månader kvar tills dessa kan användas men de går ju att ha inomhus så länge :) .

, ,

12 Comments

Solen tittar fram…

…och då kan man inte annat än sy en massa kjolar. Dessa är iofs beställningar men det har på senaste tiden blivit väldigt många kjolar till min dotter….hon har verkligen fått dille på dem, hon rotar igenom mina tyger för att sedan be mig sy kjolar utav av dem till henne. Om man ska sy någon kjol på beställning så får man se till att tillräckligt med tyg finns åt en ytterligare kjol till dotter….haha.

Ny kamera har jag fortfarande inte, lyckades ta några kort med den jag lyckats ta sönder…..alltså det är själva displayen jag lyckats trampa eller sätta mig på. När man tar kort så har man ingen aning om resultatet innan man ser dem på datorn.

hej hopp!

, ,

2 Comments

Kamera trasig

jag har lyckats ta sönder vår kamera….eller rättare sagt båda våra kameror, verkligen trist när man vill lägga upp nya bilder på det lilla man orkat sy på senaste tiden.
En ny kamera står på önskelistan!

hejdå

,

1 Comment