Archive for September, 2008

maskinerna är framme!

jag har haft mina symaskiner ner packade under några veckor nu…tog iofs fram den vanliga maskinen för att lägga upp en svägerskans brudtärne-klänning förra veckan, men mer dagsljus än så har de inte sett.

tack för att ni utmanat mig angående syhörnan….har dessvärre inte tagit några kort alls…haha…har ju inte funnits nån på ett tag :-)
ska ta tag i det där snart.

Har nu fått arslet ur vagnen o sytt lite. Lika bra att börja lite lätt för att få igång sy-glädjen igen. lite velourbrallor o en förklädesklänning.

6 Comments

dagarna de går o går…

…efter varandra. Måndag tisdag onsdag torsdag fredag lördag söndag. Va? fredag försvann! Fredag fredag kom tillbax, annars fattas det en dag…..osv.

det känns verkligen som om alla dagar bara försvinner. Ser nu att jag inte bloggat på länge, och inte heller har jag hunnit läsa andras underbara bloggar :-( Nu när jag satte mig framför datorn en liten stund så kan jag inte hjälpa att kika in på alla sköna bloggar fast jag egentligen borde göra nåt helt annat.

en lite omlott tunika…..

och förklädesklänning….inget speciellt alltså, men nåt måste man ju visa upp :-)

O så det bästa av allt ( eller det man blir gladast av iaf): Jag har blivit nominerad av Ottopippi och Ett tu tre. TACK vill jag säga till er!!! Ni har gjort mig otroligt glad!

Nu gäller följande:

1. The winner can put the logo on her blog.
2. Link the person you received your award from.
3. Nominate at least 7 other blogs.
4. Put links of those blogs on yours.
5. Leave a message on the blogs of the girls/boys you’ve nominated

Alltså inte helt lätt som ni förstår. Alla bloggar jag läser älskar jag på ett eller annat sätt….annars skulle jag ju inte läsa dem. Här kommermina nomineringar:

Birka Li: har nyligen fått upp ögonen för denna underbara och framförallt färgglada blogg. Man blir så glad av alla fina färger på kläderna

Josefinaste: Fina kläder och Möbler(!). Kul med nån som inte bara syr utan skapar annat oxå!.

Prylpinglan: Kul läsning….en blogg som uppdateras ofta!

Kreationer och tankar:
Rolig läsning om hur hennes fina alster blir till. Kläder och kombinationer man blir glad av.

Nu hinner jag inte mer. Fortsättning följer…

6 Comments