Archive for category jacka

å så en jacka till

Fick en beställning för ett tag sedan på omlottjacka i storlek 92. Jackan skulle vara lite längre, mer som en kappa, och utan mudd i ärmslut. Så här blev den, hoppas nu bara att lilltösen (som den ska skickas till) blir nöjd.

Hade en stor redovisning igår i skolan om min skapande process, och om lust respektive motstånd i skapandet. Redovisningen gick bra och jag känner mig lättad nu när den är över. PUST!. Släpade med mig min portfölj hem för att nu gå igenom vad som möjligtvis kan sättas upp på våra kala väggar här hemma, och vad som ska kasseras.

Har ledigt från skolan resten av veckan , för att på måndag köra igång med nästa moment. Under ledigheten passar jag på att jobba lite på en förskola här i stan vilket ger mig möjlighet att arbeta med barnen i deras fina ateljé. Den bästa inspiration tycker jag mig få från just barnen som ännu är så obegränsade och öppna.

hpim0068.JPG

6 Comments

Så blev det en jacka till

Efter att ha sytt en jacka till sonen igår blev jag sugen på att sy en till dottern oxå. Hur jag tänkte när jag klippte ut delarna kan jag inte riktigt förklara….jackan blev nämligen VÄLDIGT mkt för stor för henne. Den blev istället lagom för sonen som har storlek 110…jaja, så blir det ibland.

hpim0988.jpgJo, så har jag fått en liten beställning av min brorson som igår sa : Jag vill beställa en dagisväska! går det bra om jag faxar över pengarna?! Haha hur sött är inte det? Hur som helst så måste det införskaffas lite tyg till hans väska då han bara gillar “COOLA” grejer.

6 Comments