Archive for category award

åh tackar snälla rara…

5_blogs_make_my_day_award1.jpg

 

Gulligan, man blir ju alldeles till sig när man får en sån här fin award. Tack snälla för de fina orden: Omlottklänningar och annat snyggt att dö för ;-)

Jag vill gärna skicka vidare detta till 5 kreativa bloggar som gör mig lite extra glad. Ingen lätt uppgift när det finns så många som jag gillar…..

Uplandsgården: Härliga alster i snygga tyger. Avundas hennes ork och kreativitet som aldrig verkar ta slut trots att hon har en liten bebis hemma :-)

Gosi: Finfina tyger och underbara väskor och klänningar. Hennes “dagis”-väskor är helt bedårande och man blir ju bara sååå sugen att sy några själv. En inspirerande blogg som gör en glad helt enkelt!

Kilje: Ja, vad ska man säga? Duktig på att både sticka och sy…kan ju inte bli bättre. Ser dessutom framemot en massa nya sydda alster nu när hon fått en overlock :-)

Klockarbarn: Precis som Kilje, så är denna bloggare både en fantastisk stickare och sömmerska. Jag avundas alla som kan sticka…att man sen även gör det fenomenalt snabbt och snyggt (eller vad sägs om 1h och 45min för en supersnygg mössa?) gör ju att man önskar att man kunde gå på en intensivkurs hos Klockarbarn.

Retro Elephant: Galet snygga tygval och underbara plagg. Alla färger och retro alster gör en glad var gång man besöker bloggen, dessutom ser plaggen otroligt proffsiga ut. Kort och gott, en toppen blogg som man inte får missa!

No Comments