Archive for category velourdress

Vi ska åka skridskor

Nu ska vi iväg och åka skridskor….det ska bli kul! Sonen och pappa har reda åkt i några veckor, men det blir premiär för mig och dottern idag.
Inför premiärten behövde dottern förstås lite nya kläder. det blev en röd velourdress.

Jo förresten, kanelbullensdag idag. Många som bakar dagen till ära. kanske ska ta o göra det oxå!
Trevlig helg!

8 Comments

länge sen sist

verkligen länge sen jag sist skrev något i bloggen.

Lägger in en bild på en beställning jag gjort klart idag….så ser det ut som om jag sytt lite på sistone iaf :-)

hpim0251_edited.jpg

en mössa till dottern har det blivit oxå.

hpim0242.jpg

7 Comments

Jippii..

hpim0907_edited.jpg

…våren är på gång….trots allt regn idag.

Har insett att nästan alla mina inlägg har en “negativ” rubrik och ett tråkigt innehåll. Nu är det slut på det! Here I come positivaklubben :-) !

Sonen fick en tröja idag i brunt med gul krage. Den var urlätt att sy, men det tog ett tag att knåpa ihop ett mönster och sen var jag juh tvungen att tänka lite oxå så att allt skulle bli rätt. Hur som helst så blev jag nöjd….och fler tröjor lär det bli.

En tunika i härliga katt-tyget vart det oxå, och en orange velourdress!

Glada “mitt-i-veckan” hälsningar!

hpim0911.jpghpim0913.jpg

12 Comments

Äntligen lite nytt

Vi har haft hantverkare här hemma i ett par dagar som bytt ut våra fönster. Detta har inneburit att det varit fullständig kaos….grejer överallt och likaså människor.

Igår blev det klara och det kändes som en stor lättnad….för nu kunde jag plocka fram symaskinerna igen…hihi.

Satt uppe halva natten och sydde, var ju så himla kul. Sen har det blivit lite nya tyginköp….mest velourtyg i olika färger. Passade på att sy ett par sköna velourbyxor till mig själv oxå. Har gått runt i ett par beigea (mest grådassiga nu för tiden) i ett par år…nu var det verkligen dags. Jag brukar vara väldigt snål med att sy byxor i velour till vuxna eftersom det blir så himla dyrt. Nu gjorde jag iaf det och det blev billigt eftersom jag fick denna mörkblåa till ett kanonpris.

Lite annat har det blivit oxå. Några beställningar har jag tagit tag i och annat skoj. Jo, dottern fick en tunika i loppisfynd-tyget (den röda med orangea hjärtan) från förra helgen. Ska försöka fånga en bild på henne med den på .

ÄNTLIGEN HELG

hpim0741.jpg!hpim0730.jpghpim0744.jpghpim0737.jpghpim0738.jpghpim0734.jpghpim0735.jpghpim0720.jpg

No Comments

Tröttis…

…är jag idag. Har varit det hela dagen, måste vara det tråkiga vädret….bara massa regn och mörker hos oss. Medan barnen var hos dagmamma i några timmar under dagen hann jag skriva klart min artikel och fila lite på det jag ska säga under våran grupp-redovisning imorgon. Ska bli så skönt att få denna kurs överstökad…..på måndag börjar nästa och det blir hur kul som helst! Ser verkligen fram emot den kommer bli både en massa slöjd och bild.

Har hunnit med att sy lite idag oxå. Min rara sambo var och köpte lite mer brun mudd åt mig då jag insåg att den var slut. Skönt att han jobbar inne i Stockholm ibland för här i Norrtälje finns det inte mycket att hurra för i tyg väg.

hpim0608.JPGhpim0606.JPGhpim0610.JPG

Nu är det dags att sova så att jag orkar ta mig till skolan imorrn.

No Comments