Archive for category solhatt

Har sytt igen!

Har inte blivit mycket sytt de senaste månaderna, men nu har barnen och jag sommarlov vilket har resulterat i en hel massa alster. Har fortfarande ingen ny kamera, utan försöker fota lite med kameran som har en trasig display vilket inte brukar bli så bra. Har iaf lyckats ta några kort vilket bara det är ett framsteg :-)
Bloggar har jag inte läst på länge men kikade in på alla fina, inspirerande bloggar idag och jag säger bara WOW! helt otroligt vad folk hinner med och vad fina grejer sen då.
Ibland frågar folk mig hur jag hinner med allt (vilket ni förstås oxå får höra!), plugg, jobb, barn, att sy, träna och diverse andra sysslor. Jag brukar rycka på axlarna och vara lite stolt sådär inombords men säga något i stil med att : äsch, det är väl inte så mkt!
Efter att jag inte sytt på länge men ändå haft mer att göra än någonsin till att nu börja sy igen så förstår jag vart jag tagit tid ifrån till detta tidigare….nämligen STÄDNING. De senaste dagarna har jag inte lyckats att varken tvätta, diska eller städa någon gång…..vilken tur att man har en fin sambo som gör sitt bästa för att vi inte ska bo i en svinstia.
Nästa gång någon frågar hur jag hinner med allt så vet jag vad jag ska svara: Det gör jag inte!

3 Comments

Gunnar!

låt mig presentera Gunnar! Han är en konstnär med en massa stolliga ideér. Han är öppen för det mesta i konst-väg och finner därför ingenting felaktigt. Han är en riktig inspiratör och idé-spruta. Han kommer att få följa med mig på min nästa praktik om en vecka där han kommer att få presentera sig och dela med sig av sina erfarenheter och sin kärlek för konsten!

hpim0260.jpg

Nu till nåt annat…..eller inte helt annat , samma tyg är det juh :-)

min son har helt plötsligt vuxit ur alla (nästan iaf) sina byxor. Alltså lider vi av akut brist på brax till gossen. Efter några dagars värme och 3/4 byx-väder, kom idag regnet och ett par långbyxor var tvugna att “trollas” fram. Dessa sköningar blev till. I samma tyg syddes en solhatt som förhoppningsvis kommer till användning inom en snar framtid.

trevlig helg!

hpim0309_edited.jpg

7 Comments