Archive for category shorts

Drömmer om sommaren

Jag fortsätter att drömma om sommaren. Solskenet som når mig när jag sitter vid datorn och försöker göra skoluppgifter får mig att tro att sommaren inte alls är långt borta, och när man känner så då kan man inte hålla sig från att sy shorts. Ok, inser att det är några månader kvar tills dessa kan användas men de går ju att ha inomhus så länge :) .

, ,

12 Comments

När blir det shortsväder igen?

jaha, andra dan på semestern är över och man vill inget hellre än gosa ned sig i soffan och värma upp sig under en mysig filt för att återfå värmen i kroppen…brrr. Vi har precis varit ute i parken och pick-nickat och lekt, jag har varit fast besluten om att ett tråkigt väder inte ska få begränsa vår semester….haha…jag kanske ska börja tänka om. Detta kommer enbart sluta med förkylda barn och föräldrar!

Har iaf sytt ett par shorts till sonen som ska bäras så fort solen tittar fram igen. Min son är fotbolls-tokig och har önskat sig ett par fotbollsshorts och nu har han fått sig ett par :-)

Tyget köpte jag på en drive-in-loppis i lördags, där vi förutom att shoppa även sålde. Vi sålde mest en massa gamla barnprylar som barnen inte längre använder, men jag hade även med mig lite egen-sydda kläder till försäljning. Det var många som var framme och tittade på dem och frågade om storlekar osv, några plagg blev även sålda :-)

shorts.jpg fotbollsshorts.jpg

den observante ser att det är en suddig fläck mitt i bilderna. Denna tros ha orsakats av ett par regndroppar….verkligen irriterande nu när vi efter mycket om och men skaffat oss en ny kamera :-(

hejdå

10 Comments

Bara i en småstad!

Vi flyttade till en liten stad några mil utanför stockholm för 2 år sedan efter att ha bott i huvustaden sen födseln (eller  ett par år utomlands var jag ju oxå :-) ). Jag har haft svårt att bestämma mig för om jag verkligen gillar småstadslivet eller om det är stockholmspulsen  som gäller. Idag hände något roligt som inte skulle hända där jag bodde förr iaf: Jag gick ned på våran lilla coop för att handla lite. Damen i kassan (tillika ägarinnan) berättade att hon skulle sluta på måndag och att en annan kvinna skulle ta över verksamheten. Vi pratade en kort stund och sen gav hon mig en bamse-kram och sa att hon skulle sakna oss. Hon tyckte att vi alltid var så söta och trevliga. Jag gick därifrån med ett stort leende på läpparna.

Hur ofta har man den kontakten med kassörskan på mataffären i sthlm? Kanske andra har det men inte jag. Detta gjorde förstås min dag!

Här kommer lite bilder på skönis-shorts som passar bra i värmen. De snygga tyget med blommor är från en gammal handduk som en kurskamrat skänkt till mig :-)

trevlig helg!

hpim0521.jpg

6 Comments