Archive for category målat

stolt mamma..

…är jag verkligen idag :-) Min son har sytt sitt första alster…och han bara ÄLSKADE det. Vi köpte lite billigt filttyg som han sedan fick sy för hand i. det blev en kudde som han sedan la på sin säng som prydnad. Vi (läs pappa) klippte ut ett M (hans första bokstav) o limmade på kudden. Nu kommer det säkert bli en hel del syende för sonen !

hpim0094.jpg

Vi har även hunnit att gå på loppis idag.Köpte bla. denna tavla som jag gillade. Kostade hela 30:- vilket passar min plånbok perfekt. Tavlan är ett tryck (tror jag?) vilket jag gillar skarpt. Gjord av Jan Dabrowski 2003 i begränsad upplaga (denna är nr. 84/100).

hpim0089.jpg

En lite omlott tunika har sytts . Tyget (oanvänt påslakan) är köpt på loppis för ynka 20:-.

hpim0092.jpg

Usch, kan man ha sina egenmålade tavlor på väggen? Nja, vet inte riktigt…har iaf ställt dem på en byrå i sovrummet så får vi se om de kommer upp eller om de hamnar i förrådet!

hpim0087.jpg

Ha en fortsatt trevlig helg!

4 Comments

Loppisfynd och målarglädje

Idag har vi varit på loppis i Solnahallen. Skulle tydligen vara “Mega Loppis”…och visst var det stort men priserna var även de rätt stora :-( Jaja…så är det ju ibland, ska man gå på loppis i storstan så får man betala där efter. Jag hittade iaf lite tyg som egentligen kostade alldeles för mycket, men de var ju bara så fina.

Lägger även in en bild på min målning jag jobbat med i skolan förra veckan. Den är dock inte klar men på god väg. Uppgiften var att inspireras av en målning av någon konstnär och måla där efter. Jag valde en målning av Birgitta Liljebladh som heter Marilyn Monroe. Vad jag alltså har gjort är att inspireras av den, men inte kopiera …..svår uppgift men himla kul.

Dags att tvätta de “nya” tygerna och sätta saxen i dem!

hpim0717.jpghpim0691.jpg

10 Comments